Paintballteam FOX

FOX

Scenario en Woods Paintball team.

Ons verleden

Oorsprong

(2015)
Paintball team FOX is opgericht begin 2015, met de intentie om op regelmatige basis gezamelijk te paintballen. Initieel werd dit op commerciele manier gedaan via een kortingen web-site.

Eerste stapjes

(2016)
Als vers 'team-to-be' kwamen we snel tot de conclusie dat het paintballen toch naar meer smaakte. Om deze reden zijn we verder gaan formeren en zijn verder op zoek gegaan mogelijkheden om te spelen.
Het werd tijd om verder te ontwikkelen en een vast veld en (sponsor) te zoeken.

Hier staan we nu.

(2016 tot heden)
Ondertussen is FOX gegroeid, we zijn een team van enthousiaste spelers welke voorral op open dagen (instuif) spelen. Plezeier in de sport staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.
Team FOX is een team waarbij de spelers een voorkeur hebben tot hete spelen in het scenario en woods spel type.

Toekomst

Paintball team FOX heeft zich door de jaren toch best nog ontwikkeld. Ons doel is dan ook om bekendheid met paintball als (reacreatieve) sport te bevorderen. Verder heeft het team de ambitie om naar internationale spelen te gaan, om ook daar bekendheid op te bouwen. Met dit als doel heeft team FOX dus ook altijd interesse in nieuwe (aspirant) spelers. Mocht het je leuk lijken om een keer mee te doen, neem dan contact met ons op via onze mail.